#siksiRakastan

blogi rakkaudesta

parikuvaus studiossa

parikuvaus studiossa

Parikuvaus on tapa pysäyttää aika teille kahdelle hetkeksi.

Ajan pysäyttäminen on supervoima, jonka moni haluaisi itselleen.

Kun elämä pyörii ympärillä ja asiat tapahtuu nopeasti silmien edessä, tekisi mieli pausettaa ja katsoa sitä kaikkea kaunista mitä lähellämme on. Suurin osa elämästämme on arkea, jonka olemme valinneet jakaa puolisomme kanssa. Yhteinen parisuhde on voimavara, joka antaa mahdollisuuden menestyä niin omissa kuin yhteisissä unelmissa ja tavoitteissa. Usein kuitenkin unohdamme olla kiitollisia tai juhlistaa tätä tärkeää suhdetta jokapäiväisessä elämässä. Ja ymmärrän, että keskellä pyykkivuoria ja tiukkaa töiden aikataulua sitä ei mitenkään pysty aina  juhlistamaan.  Parasta kiitollisuuden osoittamista omalle puolisolle onkin arjen pienet teot, joilla näyttää, että toinen on tärkeä.  Kahvin keittäminen toiselle aamulla, kukkien ostaminen tai piristävä viesti kesken työpäivää, ovat ihania tapoja osoittaa toiselle hänen arvo sinun silmissäsi.  Jos kaipaat näiden lisäksi jotain hiukan isompaa lahjaa, niin mitä jos ottaisit nyt ajan teille kahdelle, ihan pienen hetken, jolloin fiilisteltäisiin teidän yhteistä dynamiikkaa ja suhdetta valokuvauksessa? Kuvataan pieni pala teidän onnea ja elämää just nyt, sellaisena kuin se on? 

 

Koska olen parikuvauksiin erikoistunut valokuvaaja, jolla on supervoimana pysäyttää aika valokuviin haluan tarjota teille mahdollisuuden tulla kuviin kevyellä kynnyksellä ja siksi tarjoan ekaa kertaa ikinä studiollani MiniLove- parikuvaus paketin.

 

Kuvauspäivä on Studiollani Nokian Nansotalolla lauantaina 11.2.2023, eli kuvauksen ympärille on mahdollista suunnitella vaikka treffit ja pitää kuvausta yhtenä aktiviteettina teidän yhteiseen päivään.

Studion ikkunan edessä on juna-asema, eli ette tarvitse edes omaa autoa, vaan pääsette junalla Tampereen keskustasta helposti kuvaukseen. 

 

Jos tämä kuulostaa siltä, mitä te kaksi just nyt kaipaisitte, niin tässä vielä kertauksena tarkemmat tiedot:

MiniLove -studio edition 150€,  20 min sis. 3 digikuvaa. 

Lisäkuvia on mahdollista ostaa normaalin hinnaston mukaisesti.

Laita viestiä vaikka sähköpostiin mirjami@mirjamiliimatainen.com niin varataan teille kuvausaika.

 

Studio sijaisee 

Mirjami Liimatainen Photography

Nokian Nansotalo, os. Tanhuankatu 2, Nokia.

 

Tässä kuvamaistiaisia studioltani eräästä ihanasta rakkauskuvauksesta. Anni & Tatu starttasi päivään studioltani  yhteisen aamukahvihetken jälkeen. Uskon, että nämä kuvat on sellaiset, joita he haluavat muistella vielä 20 vuoden päästäkin. 

 

#hääkuvaaja #parikuvaaja #rakkauskuvaus #kosintakuvaus #parikuvaus #kihlakuvaus #hääkuvaus #savethedatekuvaus #vuosipäiväkuvaus #parikuvaustampere #coupleshoottampere #couplephotographytampere

Rakkauskuvaus Talvella

Rakkauskuvaus Talvella

No kyllähän noi bambin silmät ja hymykuopat vie edelleen jalat alta.  – Henkka

 

Parikuvaaja kun olen, parien tarinat ja dynamiikka kiinnostavat minua erittäin paljon.
Jotta voin kuvata teidän tarinan mahdollisimman aidosti, haluan ensin tutustua teihin hieman lisää. 

Lähetän teille ennen kuvausta pienen tutustumislomakkeen, ”ystäväkirjan” jonka avulla tutustun teihin paremmin.
Näistä vastauksista rakentuu mieleeni kuvaussuunnitelma, jonka avulla lähden toteuttamaan parikuvaustanne.

Kuuntelen mielelläni toiveitanne kuvausten suhteen ja ehdotan kuvauslokaatiota sekä asuja, jotka sopivat kuvauksen tunnelmaan.
Mikäli jokin minun kuvista on säväyttänyt teitä erityisesti, kuulen siitä mielelläni kuvausta suunniteltaessa.

Kuvasin Tuulin ja Henkan viime helmikuussa. Parille oli tullut pyöreitä vuosia avioliittoa täyteen ja he halusivat ikuistaa sen kuviin.”Tämä kuvaus oli tärkeä myös siksi, etten oikeastaan pidä hääkuvistani, joten nyt on kiva, että on sellaisia kuvia joista itse pitää ja mitä on kiva pitää esillä”, kertoi Tuuli.
Kuvaus ulkona metsässä lumen keskellä oli Tuulin toiveena. Kun kysyin millainen oli heidän unelmien sunnuntai yhdessä, he vastasivat
”Saa nukkua pitkään, lepopäivä. Aurinko paistaa, eikä ole mitään suunnitelmia. Ensin aamukahvit rauhassa ja sitten ehkä hitaalle brunssille kahdestaan.”
Toteutimme parikuvauksen ulkona metsässä aamukahvit juoden. 

Parien luvalla jaan joitakin ”ystäväkirjan” vastauksia blogissani. Blogin uusi nimi on #siksiRakastan.
Tässä muutama vastaus lisää tältä rakkauskuvaus parilta.

 

Miten puolisosi on muuttanut sinua?

T: ”Varmasti paljonkin, kun ollaan kasvettu ns. aikuisiksi yhdessä, mutta isoin asia on ehdottomasti se, että olen Henkan myötä oppinut olemaan rakastettu ja antamaan toisen rakastaa itseäni.”  HNo kyllähän noi bambin silmät ja hymykuopat vie edelleen jalat alta. Tuulin persoona ja aitous sulatti sydämen”.

 

Kerro jokin pieni teko, jonka puolisosi tekee sinulle toistuvasti ja saa sinut hymyilemään.

T:Näitäkin on useampia mutta Henkka laittaa joka työaamu mulle auton lämpenemään, pyyhkii lumet ja rapaa lasit, vaikka Henkalla olis vapaa päivä ja sais nukkua itse myöhään (laittaa herätyskellon pelkästään tätä varten!).  H: Tuuli on kynttilähirmu! Aina sytyttelemässä kynttilöitä. No kyllähän ne kieltämättä tuo tunnelmaa ja rauhaa.

 

Mitkä ovat kolme parasta asiaa toisissanne?

T: Henkalla on kyky rakastaa paljon, positiivinen asenne elämään ja syvää hiljaista viisautta, joka mykistää mut edelleen. H: Tuulin kanssa voi jutella mistä vaan ja osaa kuunnella. Edelleen saatetaan vapaapäivinä höpötellä tuntitolkulla ennen kuin ”noustaan” päivään. Tuuli on tarkka ja järjestelmällinen (itse kun olen liiankin huoleton :D). Ihailen Tuulin taistelutahtoa.

 

Onko teillä jokin yhteinen ihana tapa arjessa?

”Meillä on joka ilta ennen nukkumaan menoa pieni yhteinen lukuhetki jossa molemmat lukee vuorotellen toiselle ääneen. Jos toinen ei jaksa enää lukea, niin sitten vaan toinen meistä lukee toiselle ääneen.”

 

Mikä on teidän yhteinen biisi?

Meillä ei ole varsinaisesti yhtä tiettyä meidän biisiä, mutta meillä on samoja suosikkeja mitä me kuunnellaan uudestaan ja uudestaan. Meille jäi kerrostalossa asumisesta tavaksi joskus iltaisin sängyssä kuunnella yhdessä omilla kuulokkeilla samaa musiikkia puhelimesta adapterin avulla. Molemmat laittaa vuorotellen biisejä jonoon ja kuuntelu voi joskus kestää tunteja.”

 

Miksi tämä parikuvaus oli teille tärkeä juttu?/ Miksi halusitte kuvaukseen juuri nyt?

Parikuvaus oli ollut jo pidempään mielessä, mutta se oli aina vain jäänyt ja jäänyt. Kun tiedossa oli että avioliitto täyttää ensimmäistä kertaa pyöreitä vuosia, haluttiin sitä saavutusta juhlistaa isommin ja tuntui siinä kohtaa, että nyt viimeistään mennään parikuvaukseen.”