Mirjami

 Olen Mirjami, visuaalinen tunneihminen, kyltymätön romantikko ja sosiaalinen unelmoija. Intohimoni on dokumentoida rakkaustarinoita kuviksi. Rakastan pieniä yksityiskohtia ja suuria tunteita. Kuvaan pehmeästi ohi lipuvia hetkiä, joissa auringon säde kohtaa hymykuopat tai myrskypilvet kehystää kahden ihmisen syleilyn.

En voi vastustaa pieniä varpaita ja käsiä, vastasyntyneen untuvaista tukkaa tai pehmeää ihoa. Näitä kaikkia rakastan kuvata.

Aloitin kuvaamisen jo pienenä isältäni saamalla filmikameralla. Dokumentoin lapsuuteni tähtihetkiä ja arjen pieniä yksityiskohtia. Pian kuvasinkin jo häitä ystäville ja tutuille, kunnes hetken päästä löysin itseni työskentelemästä valokuvaamossa.

Aikaa kului, menin naimisiin, saimme neljä ihanaa lasta ja remontoimme vanhan talon itsellemme kodiksi. Filmikamera vaihtui täyskennoiseen digijärkkäriin  ja filmirullat kuvatiedostoiksi, mutta sama autenttinen kuvaustyyli säilyi.

Minulle on tärkeää saada tallentaa elämäsi tärkeimmät hetket kauniiksi kuviksi tulevaisuuteen.  Haluan että voit aistia sen kesäisen aamukasteen tuoksun, kun heräsit elämäsi tärkeimpään päivään. Toivon että voit melkein tuntea vastasyntyneen pehmeän ihon vasten poskeasi, niinkuin silloin, kun pidit häntä sylissäsi ensimmäisiä kertoja.

Joten jos tämä kaikki kuulostaa sinusta siltä, että olisin juuri oikea ihminen kuvaamaan sinun tarinasi, niin laita minulle viesti! Tehtyäni pienen (tai oikeasti aika suuren) onnentanssin puutarhani terassilla, kauralatteni läikkyessä ympäriinsä, vastaan sinulle pikimmiten. Suunnitellaan sinulle tai teille loistava kuvauskokemus.

Jos et ole vielä varma että olisimme mahtava tiimi, mutta haluat jatkaa tutustumista, niin tilaathan uutiskirjeeni.  Lupaan olla spämmäämättä mailiasi täyteen turhuuksia! Sen sijaan voit olla varma, että kun kuulet minusta, niin siellä on varmasti sinulle jotain kivaa ja piristävää tiedossa.

Toivottavasti kuulen sinusta pian!

Isolla sydämellä,

Mirjami