parikuvaus studiossa

Parikuvaus on tapa pysäyttää aika teille kahdelle hetkeksi.

Ajan pysäyttäminen on supervoima, jonka moni haluaisi itselleen.

Kun elämä pyörii ympärillä ja asiat tapahtuu nopeasti silmien edessä, tekisi mieli pausettaa ja katsoa sitä kaikkea kaunista mitä lähellämme on. Suurin osa elämästämme on arkea, jonka olemme valinneet jakaa puolisomme kanssa. Yhteinen parisuhde on voimavara, joka antaa mahdollisuuden menestyä niin omissa kuin yhteisissä unelmissa ja tavoitteissa. Usein kuitenkin unohdamme olla kiitollisia tai juhlistaa tätä tärkeää suhdetta jokapäiväisessä elämässä. Ja ymmärrän, että keskellä pyykkivuoria ja tiukkaa töiden aikataulua sitä ei mitenkään pysty aina  juhlistamaan.  Parasta kiitollisuuden osoittamista omalle puolisolle onkin arjen pienet teot, joilla näyttää, että toinen on tärkeä.  Kahvin keittäminen toiselle aamulla, kukkien ostaminen tai piristävä viesti kesken työpäivää, ovat ihania tapoja osoittaa toiselle hänen arvo sinun silmissäsi.  Jos kaipaat näiden lisäksi jotain hiukan isompaa lahjaa, niin mitä jos ottaisit nyt ajan teille kahdelle, ihan pienen hetken, jolloin fiilisteltäisiin teidän yhteistä dynamiikkaa ja suhdetta valokuvauksessa? Kuvataan pieni pala teidän onnea ja elämää just nyt, sellaisena kuin se on? 

 

Koska olen parikuvauksiin erikoistunut valokuvaaja, jolla on supervoimana pysäyttää aika valokuviin haluan tarjota teille mahdollisuuden tulla kuviin kevyellä kynnyksellä ja siksi tarjoan ekaa kertaa ikinä studiollani MiniLove- parikuvaus paketin.

 

Kuvauspäivä on Studiollani Nokian Nansotalolla lauantaina 11.2.2023, eli kuvauksen ympärille on mahdollista suunnitella vaikka treffit ja pitää kuvausta yhtenä aktiviteettina teidän yhteiseen päivään.

Studion ikkunan edessä on juna-asema, eli ette tarvitse edes omaa autoa, vaan pääsette junalla Tampereen keskustasta helposti kuvaukseen. 

 

Jos tämä kuulostaa siltä, mitä te kaksi just nyt kaipaisitte, niin tässä vielä kertauksena tarkemmat tiedot:

MiniLove -studio edition 150€,  20 min sis. 3 digikuvaa. 

Lisäkuvia on mahdollista ostaa normaalin hinnaston mukaisesti.

Laita viestiä vaikka sähköpostiin mirjami@mirjamiliimatainen.com niin varataan teille kuvausaika.

 

Studio sijaisee 

Mirjami Liimatainen Photography

Nokian Nansotalo, os. Tanhuankatu 2, Nokia.

 

Tässä kuvamaistiaisia studioltani eräästä ihanasta rakkauskuvauksesta. Anni & Tatu starttasi päivään studioltani  yhteisen aamukahvihetken jälkeen. Uskon, että nämä kuvat on sellaiset, joita he haluavat muistella vielä 20 vuoden päästäkin. 

 

#hääkuvaaja #parikuvaaja #rakkauskuvaus #kosintakuvaus #parikuvaus #kihlakuvaus #hääkuvaus #savethedatekuvaus #vuosipäiväkuvaus #parikuvaustampere #coupleshoottampere #couplephotographytampere