Teidän rakkaustarinanne on ainutlaatuinen seikkailu – ikuistetaan sen tunnelma muistoiksi

Kun vuosien päästä palaat näihin aikoihin, muistat varmasti elämäsi onnellisimmat hetket ja kohokohdat. Muistat onnen, joka ei tuntunut mahtuvan sydämeen vaan läikkyi yli. Muistat ehkä kumppanisi äänen, johon rakastuit tai hymyn, joka sai jalanpohjatkin pistelemään. Mutta mitä näet? Miltä tuntuisi vuosien tai vuosikymmentenkin päästä saada kiinni siitä tunteesta kuvien ja videon avulla? 

Minä haluan, että te voitte katsella yhteistä jaettua onnea, rakkautta ja kemiaa, joka piti teidät yhdessä elämän tuulissa. 

Minä olen Mirjami, ja ikuistan ainutlaatuisia rakkaustarinoita ja olen siihen oikea tekijä. Sukellan intohimoisesti teidän tarinanne keskelle ja löydän sieltä hehkun, joka tekee teistä juuri teidät. 

Minulla on taito taltioida tunne valokuvaan tai videolle niin, että se näyttää teiltä, ja sisältää aina lisäksi ripauksen ajatonta pohjoismaista romantiikkaa.

unohtumaton kuvauselämys

 Rakkaustarinan tärkein osuus ovat ajattomat valokuvat. Saatte noin 50 kuvan gallerian, johon on taltioitu tärkeimmät hetket ja elementit: kumppanin katseen, käteen tarttuvan käden, hetken juuri ennen kuin huulet koskettavat toisiaan. Lisäksi kuvissa näkyy mahdollisesti teille tärkeä ympäristö, jonka olette valinneet. Auringonsäde tuulen heilauttaman tukan lomasta, ensitreffien ympäristö tai ehkä oma rakas kesäpaikka, jonka olette yhdessä rakentaneet. Minä tallennan teidät tyylilleni uskollisena pohjoismaisen modernisti, ajattomasti ja ripauksella romantiikkaa. Voimme yhdessä miettiä, millaisina haluatte kuva-aarteenne säilyttää. Ehkä ne päätyvät Fine Art -valokuvina kehyksiin ehkäpä koko rakkaustarinan kuvaavaksi albumiksi tai ehkä niistä tulee molempia.

Tunteikas video

Lyhyt rakkausfilmi teistä tallentaa sen, mihin kuva ei yksin pysty. Naurun pyrskähdys, se, miten kumppani rutistaa silmät kiinni ollessaan onnellinen tai keinu, johon hyppäätte yhdessä jakamaan hetken. Muutaman minuutin mittainen elokuvallinen video herättää kuvaustilanteen henkiin vielä silloinkin, kun käsien iho on muuttunut paperiksi ja hiukset harmaiksi. Toivon, että yhä silloinkin se vie teidät onnellisiin vuosiinne ja näyttää kuvauskokemuksen aikana tallennettuja hetkiä.

 

Ajattomat valokuvat

 Kuvaustilanne on useimmille meistä outo ja jännittävä. Minä teen siitä ammattitaidollani teille niin helpon, että ihmettelette jälkeenpäin, miten luontevalta voi tuntua jokin asia, jota etukäteen jännitti. Ohjaan elävällä, lempeällä ja romantisoivalla tavalla teitä niin, että tunteenne ja teidän kahden välinen kemianne näkyy kuvissa aitona ja helppona. Teette vain niitä asioita, jotka tuntuvat luontevilta ja sopivilta. Kuvauksen ilmapiiri on salliva, rento ja romanttinen. 

Valmistan teitä kuvaustilannetta varten kuvauspalaverin sekä kuvausoppaan avulla. Näin teillä on mahdollisimman rento olo kuvaushetkellä.

On aika ylittää kynnys ja tehdä onnestanne ikuisia muistoja. Tästä se lähtee, teidän rakkaustarinanne taltiointi!

Kun sinä ajattelet häntä, mikä on ensimmäinen muistosi joka nousee mieleesi? Millaisena haluat muistaa teidät yhdessä? Ikuistetaan se hetki.

Parikuvaus, LoveStorykuvaus, Rakkauskuvaus, RAkkauskuvaaja, Parikuvaaja

Meitä jännitti alkuun kovasti lähteä valokuvaukseen, sillä kumpikaan meistä ei kokenut olevansa kuvauksellista tyyppiä. Mirjami sai meidät kuitenkin rentoutumaan tosi nopeasti ja tuntui, kuin hän ei olisi ollut huoneessa ollenkaan. Keskityttiin vain toisiimme. Mielestäni valokuvaus oli jo kokemuksena itsessään tosi arvokas, vaikka yhtäkään kuvaa ei oltaisi nähty galleriastamme. Kuvista tuli kuitenkin aivan uskomattomia, ja hymyillään jatkuvasti niille joka kerta kun ne osuu silmien eteen. Meillä oli ihan sika hauskaa! Tosi tosi tosi lämpimästi suosittelen Mirjamia! 

Saku & Elizaveta

hei te kaksi, tutustutaan lisää!

On aika ylittää kynnys ja tehdä onnestanne ikuisia muistoja. Kertokaa ensin alle, keitä olette. On jo nyt suuri ilo saada tutustua teihin. Tästä se lähtee, teidän rakkaustarinanne taltiointi!

5 + 2 =

Kiitos vielä tuhannesti tämän päiväisestä kuvaushetkestä❤️ Täydellinen treffipäivä muistutti jostain mikä arjen pyörityksessä ja kiireessä meinaa välillä unohtua. Yllätyttiin kummatkin kuinka helppoa, rentoa ja luonnollista kameran edessä oli olla. Ei todellakaan jäänyt viimeiseksi kerraksi! Kiitos❤️ -Aino & Aki